COUSCOUSBAR JAVASTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 616 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Couscousbar Javastraat. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 15:17 Couscous was top! Alleen ik bestel geroosterd pompoen krijg letterlijk een klein stukje? Harira sorry waterig en weinig smaak aan. Cous cous en Soepen worden telkens duurder? Snap de inflatie maar overdrijven man ook. DRM bestel k niet meer zo vaak
8 mei 2024 om 16:24 Altijd verrukkelijk!
17 apr 2024 om 19:56 Smaakloos
11 apr 2024 om 19:52 Het viel me zoooo tegen!Ik had 2 bakjes, 1 met groenten, 1 met merquez( de merquez heel lekker en de smaken sowieso), maar de bakjes lekten heel erg door de olie en ik had daarnaast nog 1 bakje pickles, ik moest €35,00 betalen en zelf couscous koken
9 apr 2024 om 0:37 De couscous was heel erg droog en hard, in verhouding vind ik het vreselijk duur voor wat je krijgt. De hoeveelheid is echt weinig,en zoals gezegd veel te duur. Voor mij was het de eerste keer maar ook meteen de laatste keer. Btw het eten was lauw.
7 apr 2024 om 15:38 Couscous Maghreb met veel toppings erg lekker. Bezorgen was perfect omdat ik het zelf opgehaald had, binnen 30 minuten in huis. Bij het bezorgen door thuisbezorgd duurt het hier altijd 1-1.5 uur.
2 apr 2024 om 15:02 Top!!!
30 mrt 2024 om 19:30 Delicious!
28 mrt 2024 om 22:42 Kreeg volkoren couscous maar wou dat niet en ze hebben geen groente in gedaan terwijl ik dat wel had besteld. Heel jammer dit en het was droog
23 mrt 2024 om 20:53 De smaak van de couscous met groenten en kip viel erg tegen.
22 mrt 2024 om 19:12 Vreselijk slechte portie! Weinig groente en vlees!! Extra pompoen besteld 2€ voor 2 miezerige stukjes!! Schaam je! Nooit meer dat ik hier bestel en dan nog 20€ durven te vragen voor zo'n halve portie, bah!
16 mrt 2024 om 19:14 goede hoeveelheid en was goed op smaak. had wat meer groente en vlees bij gemogen