COUSCOUSBAR JAVASTRAAT

COUSCOUSBAR JAVASTRAAT lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 401 beoordelingen
14 jan 2022 om 19:41 Helaas! Bijna geen groente. Alleen ui? 1,5 worstje … teveel geld voor wat je krijgt: voor mij niet nogmaals!
14 jan 2022 om 19:32 Beste van Amsterdam! In 20min heerlijke Marokkaanse maaltijd op tafel. Heet, smakelijk, goede portie, mooi opgediend. Super ervaring elke keer weer! Give it a try super experience :)
8 jan 2022 om 21:26 Heerlijke couscous en super vriendelijke service!
23 dec 2021 om 21:10 35 min voordat het opgehaald kon worden. Toen ik aankwam ging de (overigens erg aardige) dame pas het eten klaarmaken. 10 min extra gewacht. Het voedsel was erg onsmakelijk. Ik had kip couscous besteld maar ik kreeg de vegetarische versie en het lekt
3 dec 2021 om 19:52 Altijd lekker!!
28 nov 2021 om 21:23 Het is even wachten, maar het is wel de allerlekkerste ooit.
24 nov 2021 om 14:29 ik kreeg maar 2 lullige stukjes kip die ik apart van de couscous had besteld. bezorger heeft eerst een rit door de stad gemaakt voordat het bij ons terecht kwam
4 nov 2021 om 19:22 Beste thuisbezorgd, Wij zijn eigenlijk altijd tevreden. Alleen vandaag vraag je hoe het is gegaan op het moment dat wij al 2,5 uur wachten op t eten omdat niemand van jullie t komt brengen. Het eten ligt klaar En dat zal vast wel lekker zijn.
2 nov 2021 om 19:22 Toppers! Heerlijk gegeten zoals altijd!
2 nov 2021 om 7:29 De erwten soep is super lekker!
29 sep 2021 om 20:45 Heerlijk eten.