COUSCOUSBAR JAVASTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Couscousbar Javastraat. Meer weten? Ontdek meer

21 aug 2022 om 9:28 Eten kwam op gewenste tijd, goed verpakt aan. De couscous lam was droog en flauw en de 7 legumes doorgekookt.
20 aug 2022 om 21:36 Veelste kleine portie voor € 20, het vlees is er niet eens bij geleverd, en de nabestelling is nooit aangekomen. Geen compensatie of voeding voor het ongemak , alleen excuses naar derde keer bellen.
23 jul 2022 om 22:30 Zooooo lekker! Echt de beste, met liefde gemaakt, dat proef je gewoon! Ik vind die paprika met harissa echt de perfecte combi bij de couscous ;-)
22 jul 2022 om 19:03 Heel weinig eten voor heel veel geld alsof de couscous van goud is en drinken wat nep is
20 jul 2022 om 22:27 Hele kleine portie. Droge couscous en amper groenten en vlees. Echt heel jammer!
16 jul 2022 om 21:25 Ik vind het Niet lekker
13 jul 2022 om 21:50 Het eten was echt niet te vreten… niet lekker echt waar!! Alles was in zo’n rond bakje gepropt. 7 groeten, ik vroeg me echt af waar die 7 groentes waren. De bezorging duurde bijna 2 uur lang. Echt een dikke 0
25 jun 2022 om 21:23 Het eten was prima een goede portie en lekker warm ook.
19 jun 2022 om 20:44 Teleurstellend. Ik had de maroc 7 groente met kippendijen en nou enige wat er bij zat was wat kool, ui en 4 worteltjes. Het leek alsof het restjes waren van alles, echt jammer. Gelukkig smaakte de couscous wel goed.
15 jun 2022 om 18:42 altijd heerlijk en netjes op tijd bezorgd, complimenten voor de kok
9 jun 2022 om 18:55 het eten kwam 45 min. na de afgesproken tijd. Ik had couscous royal besteld en daarvoor betaald maar kreeg couscous kippendijen wat ook goedkoper is.
28 mei 2022 om 21:38 The couscous was aangebracht en hard. En kreeg verkeerde side dish. De zaak gaat after uit. Step it up.