COUSCOUSBAR JAVASTRAAT

COUSCOUSBAR JAVASTRAAT lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Couscousbar Javastraat. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 21:23 Het eten was prima een goede portie en lekker warm ook.
19 jun 2022 om 20:44 Teleurstellend. Ik had de maroc 7 groente met kippendijen en nou enige wat er bij zat was wat kool, ui en 4 worteltjes. Het leek alsof het restjes waren van alles, echt jammer. Gelukkig smaakte de couscous wel goed.
15 jun 2022 om 18:42 altijd heerlijk en netjes op tijd bezorgd, complimenten voor de kok
9 jun 2022 om 18:55 het eten kwam 45 min. na de afgesproken tijd. Ik had couscous royal besteld en daarvoor betaald maar kreeg couscous kippendijen wat ook goedkoper is.
28 mei 2022 om 21:38 The couscous was aangebracht en hard. En kreeg verkeerde side dish. De zaak gaat after uit. Step it up.
25 mei 2022 om 19:17 Heerlijk dank je wel toppers!
2 mei 2022 om 7:55 Het eten was lekker warm, vers. En gemaakt hoe ik de couscous het lekkerst vind. Je proeft dat het met liefde bereid is. Echt top! Ga hier zeker vaker bestellen
30 apr 2022 om 21:04 TOP!! een echte aanrader!!!
13 apr 2022 om 20:50 Always issues with them. Unorganised and if you order don’t wait they will give your order to someone else and call to say that they don’t have what u want and give you something else. Last time!
12 apr 2022 om 19:56 Couscous erg nat en zout. Ook Groenten waren doorgekookt. Kip daarentegen oké .
11 apr 2022 om 12:41 Heerlijk eten, snel bezorgd!
30 mrt 2022 om 19:13 Totaal niet zoals de traditionele Marokkaanse couscous hoort te zijn. De groenten horen niet krokant… niet lekker op smaak gekruid…