COUSCOUSBAR JAVASTRAAT

COUSCOUSBAR JAVASTRAAT lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 222 beoordelingen
12 feb 2020 om 21:15 In time and with good quality
10 feb 2020 om 22:17 Food was tasteless. The 7 vegetable couscous didn’t even have 3 different vegetables. Very disappointing.
10 feb 2020 om 21:06 Couscous was erg lekker bereid en de lam ook! Alleen had ik liever iets meer groenten gehad.
5 feb 2020 om 16:33 Super lekkere verse groentes! Ook goed gevuld (zowel kip als groenten). Bezorgtijd was zoals aangegeven. Volgende keer bestel ik een grotere portie :)
2 feb 2020 om 20:37 Een SLAK in mijn eten bah! En buiten dat viel de couscous dit keer zwaar tegen!
1 feb 2020 om 22:52 3e keer dat wij slechte ervaringen hebben. Heel jammer. In het begin was de kwaliteit en service nog goed. Vandaag 80 minuten later bezorgd. Niet compleet. 1 maaltijd te weinig. En de andere maaltijd die wel bezorgd is was ook niet compleet. Jammer.
31 jan 2020 om 23:37 De couscous was zoals altijd lekker en op gewenste tijd bereid. Helaas lagen de bakjes helemaal op hun kop in de bezorg tas. Flinke lekkage, een bakje ook open. Watskebeurt?
23 jan 2020 om 22:49 Het eten was lekker bedankt
21 jan 2020 om 22:28 Zeer teleurstellend. Twee vegetarische couscous met seizoensgroente, een berg droge couscous zonder saus en nauwelijks groente. De toppings, vooral de harissa,zorgden nog voor enige aanvulling. De derde couscous met lamsvlees was wat beter.
20 jan 2020 om 11:13 Van de twee bestelde gerechten bleek de eerste niet meer leverbaar (briefje erbij met 'Sorry is op'), kreeg ik ongevraagd een ander gerecht en de topping op het tweede gerecht was niet wat we hadden besteld (olijven ipv kikkererwten). Slordig.
17 jan 2020 om 21:35 Heerlijk zitten genieten samen met mijn zoontje. Na een week hard werken had ik geen zin om te koken, maar wilde wel gezond eten. Couscous bar is echt een aanrader. Je krijgt een hele grote portie en je proeft dat het met liefde is bereid. Bedankt!
14 jan 2020 om 21:58 Heerlijke vegetarische couscous, uitstekende prijs/kwaliteit